Egy év alatt 100 cég csatlakozott az Incorporához

Sikeres projektévet zárt a magyarországi Incorpora: egy év alatt több mint 200 főt sikerült álláshoz juttatni, és több mint 100 cég alkalmazott már hátrányos helyzetű munkavállalót a díjmentes programon keresztül.

 

Magyarországon 2016 júniusában indult spanyol mintára az Incorpora program, amelynek célja, hogy olyan embereket juttasson munkához, akik valamilyen hátrányt szenvednek a munkaerőpiacon. Ezek az emberek lehetnek megváltozott munkaképességűek, értelmi sérültek, mélyszegénységben élők, nők, pályakezdő fiatalok. Az öt szakértő civil szervezetet hálózatba tömörítő magyar Incorpora közel 300 magyarországi céggel van tárgyalásban, akik közül több mint 100 már igénybe vette az Incorpora munkaerőközvetítői szolgáltatását, és alkalmazott hátrányos helyzetű munkavállalót.

A szolgáltatás díjmentes és számos előnnyel járhat egy munkatársat kereső vállalkozás számára. A bér- és járulék kedvezmények mellett az Incorpora Klubban szakmai párbeszédre is lehetőségük van a csatlakozóknak. A vállalati klub eseményei 2017 szeptemberétől indulnak.

A program támogatója a la Caixa Alapítvány és az ERSTE Alapítvány.

« vissza